Irány Pécs! Kártya

2012. óta Magyarországon egyedülálló kedvezményrendszerrel várja a vendégeket Pécs. Minden egyéni vendég, aki a programhoz csatlakozott pécsi szálláshelyek (szállodák, panziók, apartmanok) valamelyikén szállást foglal, ajándék Irány Pécs! Kártyát kap. A kártya 8 ingyenes szolgáltatást és 40 jelentős kedvezményt tartalmaz. A megtakarítás akár több mint 12 000 Ft is lehet.

A város legnépszerűbb látnivalói (Mecsextrém Park, Székesegyház, Vasarely Múzeum, Zsolnay Kulturális Negyed, Pécsi Állatkert, Városnéző Kisvonat) mind szerepelnek a kártya kedvezményei között; új elfogadóhelyekként az UNESCO Világörökségi helyszín Cella Septichora Látogatóközpont, a Jakováli Hasszán pasa dzsámija, a Zsolnay Mauzóleum, a Klimó Gyűjtemény belépőjegyei mellett kedvezményes színház- és koncertjegyeket, ajándéktárgyakat is vehetnek a turisták.

Az Irány Pécs! kártya már nemcsak Pécsett használható, hanem 2 baranyai fürdőben, a Szigetvári Gyógyfürdőben és a Siklós Thermal Spa-ban is. Emellett az Abaliget Barlang, a bükkösdi Ökopark, az Orfűi Kemencés Udvar és Tájház, az Orfűi Malommúzeum, a Pécsáradi Vár és a bikali Élménybirtok is kedvezménnyel várja a kártyával érkező vendégeket.

További információk a kedvezményekről: http://kartya.iranypecs.hu/Kapcsolódó cikkek:

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>