Hévíz legújabb szállodája – Hunguest Hotel Mirage

Hévíz legmodernebb, 2013. januárjában megnyitott szállodája a Hunguest Hotel Mirage **** egész évben várja a kikapcsolódni vágyó vendégeit, alig egy perces sétára a Hévízi Gyógytó területétől. A szálloda Hévíz belvárosában, a sétálóutcán található. Az épület közvetlen szomszédságában a város legfontosabb látnivalói, a Múzeum, a Schulhof sétány, a Fesztivál tér, a hévízi piac, valamint a sétálóutca hangulatos kávézókkal, üzletekkel várja a Hévízre érkezőket.

A szálloda a vendégei részére a csodálatos atmoszféra mellett számos wellness és terápiás szolgáltatást biztosít a március végén nyíló Terápiás centrum: kényeztető masszázsok, harmonizáló, relaxáló kezelések, szaunák. A terápiás részlegen a hévízi tradícionális gyógyítás mellett az alternatív, testet-lelket megújító kezeléseket is kínál, az aktív rehabilitációval megújítva.

 

ORVOSI VIZSGÁLATOK

Szakorvosi vizsgálat: A szállodában végzett szakrendelések családias atmoszférájú, összehangolt ellátás keretében biztosítják a testi-lelki frissülésre, gyógyulásra vágyó vendégeink, betegeink számára a bizalomra épülő gyógyító munka sikerességét. Szakorvosi véleményt adunk az elvégzett vizsgálatok tükrében. Az összefoglaló vélemény tartalmazza a szükséges intézeti gyógykezelésre vonatkozó javaslatokat.

Kontroll vizsgálat: A kontroll vizsgálat lehetővé teszi a beteg terápiájának követését. A kórelőzmények ismeretében a vizsgálat leginkább a korábbi panaszokra, valamint az állapot változására fókuszál. Lehetőséget ad a szükséges gyógyszermennyiség felmérésére, beállítására, valamint nagyon fontos tényező az esetleges állapotváltozások minél korábbi kiszűrése.

EKG vizsgálat: Elektrokardiogram (EKG) vizsgálat a kardiológiai szakrendelés keretein belül történik, miután az orvos tájékozódott a beteg aktuális panaszai felől, a korábbi betegségeiről, áttekintette a rendelkezésre álló zárójelentéseket, valamint rögzítette a rendszeresen szedett gyógyszereket. A szív elektromos tevékenységét papírszalagra rajzolt görbék formájában jeleníti meg.

KEZELÉSEK

Iszapkezelés I Ülő iszapkezelés I Iszapfürdő I Iszap szauna

GYÓGYPAKOLÁSOK

Fluorpakolás I Kénes pakolás I Ritex pakolás .

FÜRDŐ KEZELÉSEK

Tangentor I Galván kezelés I Rekeszes galván kezelés I Hidroxeur kád (hidromasszázs) I Szénsavas fürdő I Súlyfürdő

GYÓGYTORNA

Csoportos gyógytorna I Egyéni tornák I Krioterápia

ELEKTROMOS KEZELÉSEK

Ultrahangkezelés I Interferenciakezelés I Mikrohullám kezelés I Rövidhullám kezelés I Szelektív ingeráram kezelés

INHALÁCIÓS KEZELÉSEK

Inhaláció I Oxigén inhaláció I Oxigén regenerációs terápia

LÁMPÁS KEZELÉSEK

Sollux lámpa I Bioptron lámpa

GYÓGY MASSZÁZSOK

Reuma masszázs I Szegment masszázs I Kötőszöveti masszázs I Csonthártya masszázs I

ÁLTALÁNOS MASSZÁZSOK

Svédmasszázs I Frissítő masszázs I Energia masszázs I Stresszoldó masszázs I  Talpmasszázs

FOGYASZTÓ ÉS ALAKFORMÁLÓ MASSZÁZSOK

Nyirokmasszázs I Orvosi nyirokkezelés (nyomásterápia) I Narancsbőr elleni masszázs I Zsírégető masszázs

MASSZÁZSKEZELÉSEK – KÜLÖNLEGES MASSZÁZSOK

Thai masszázs I Yumeiho masszázs I Shiatsu masszázs I Ajurveda masszázs I Hangmasszázs I Orosz tibeti mézmasszázs

FÜRDŐ KEZELÉSEK

Kleopátra fürdő I Cézárfürdő I Tengeri algás fürdő I Levendulás nyugtató fürdő I Török rózsafürdő I Keleti fűszeres fürdő

KÉNYEZTETŐ PAKOLÁSOK

Csokoládé pakolás I Tengeri alga pakolás I Zöldtea pakolás I Szőlőpakolás I Keleti fűszeres pakolás

KOMPLEX TESTKEZELÉSEK

Bőrfeszesítő testkezelés I Fogyasztó alakformáló testkezelés I Cellulit elleni testkezelés (paprikával) I Holttengeri iszapkezelés

EXKLUZÍV KEZELÉSEK

Arany testkezelés I Gyöngy testkezelés I Golden spa testkezelés I Kaviáros testkezelés

VÍZI MOZGÁSOK

Víz alatti csoportos gyógytorna I Aquarider (vízi kerékpár) I

SZAUNA SZEÁNSZ

Finn szauna I Török gőzfürdő aromaterápiával I Infraszauna I Bioszauna I Gyógynövényes szauna I Aromakabin I Férfias szeánsz (sörös) I Csokoládés felöntés I Mézes felöntés I Sós felöntésKapcsolódó cikkek:

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>