A wellness hétköznap az új wellness hétvége?

Mai rohanó világunkban egyre többen vágyunk arra, hogy elmeneküljünk a mindennapokból és magunk mögött hagyjuk a mókuskereket – akár csak pár napra is. A pihenésnek a legtökéletesebb és legmodernebb lehetőségét nyújtják a wellness szállodák. Mindegy, hogy az ország melyik részén lakunk, biztosan találunk a közelben egy olyan wellness szállodát, amely az igényeinknek (beleértve a pénztárcánk vastagságát) a legjobban megfelel.

Eddig a wellness pihenés egyet jelentett a wellness hétvégével: péntek délután munka után megérkezünk a szállodába és vasárnap délelőtt teljesen kipihenten távozunk. Azonban a szállodák nemcsak hétvégén szeretnének vendégeket fogadni, hanem a hét többi napján is. Ezért jelentős kedvezményt kínálnak azoknak, akik a munkanapokat is a szállodában töltik. Ha jobban bele gondolunk, ez egy briliáns ötlet. Mindenki jól jár, egy kölcsönösen nyertes helyzet: a szálloda egyenletesebb töltöttséget kap, a vendég pedig kedvező árakat.

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy milyen előnyökkel jár, ha hétköznap megyünk wellnessezni.

Kedvezőbb szobaárak: a szállodák akár 50%-os kedvezményt is felkínálnak a hétköznapi tartózkodásokra. Sőt nem ritka az olyan szálláshely, amelyik ingyen éjszakákat is ad, egy bizonyos számú éjszaka eltöltése után. A „család pénzügyminiszterét” ezek az érvek biztosan meggyőzik.

Csendesebb szállodák: mivel hétköznapokon kevesebb vendég van a szállodákban, így kisebb a zsúfoltság. Nem kell sorban állni a büféasztalnál, a medencében nem ütközünk állandóan bele egy másik vendégbe, nincs állandó gyerekzsivaj. Csendesebb és nyugodtabb környezetben jobban tudunk pihenni.

Hosszabb pihenési idő: ha hétköznapokon látogatunk el egy wellness szállodába, akkor azt időzítsük úgy, hogy előtte vagy utána hétvége legyen, így a szállodai tartózkodás előtt/után még pár napot otthon is lazíthatunk. Így sokkal kipihentebben állhatunk újra munkába.

Ha kedvet kaptunk a (nem) hétköznapi wellnesshez, akkor válogassunk kedvünkre a wellness szállodák legjobb ajánlatai között.

Hotel Piroska **** Bük már 7 950 Ft-tól

Residence Balaton **** Siófok már 8 900 Ft-tól

Hotel Aquarell **** Cegléd  már 9 900 Ft-tól

Hotel Villa Völgy *** Eger már 9 950 Ft-tól

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness **** Mezőkövesd már 19 900 Ft-tólKapcsolódó cikkek:

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>